Svenska Betting Tips 2020
Tuesday, 4 August 2020
Home / Cash Out

Cash Out

Cash Out är en funktion som har blivit väldigt populärt bland spelare och spelbolag. Det handlar alltså om att öppna möjligheten till ett roligare spel men även ett alternativ för att kunna säkra upp sina spel. De flesta som brukar spela emellanåt har säkert varit med om skrällen eller den torsken i slutminuterna. Hela grejen med Cash Out är att ge spelaren möjligheten att sälja sitt spel under hela matchen fast till ett lägre odds än ordinarie. Förutsättningarna och summan baseras självklart på hur matchbilden och hur resultatet ser ut. Ett bra koncept för både spelarna men samtidigt väldigt bra för spelbolagen.

ETT CASH OUT EXEMPEL

Ett spel på 1000kr placeras på en fotbollsmatch där hemmalaget har 5 gånger pengarna. Hemmalaget har presterat bra och oddset är generöst. En riktigt spännande match rakt igenom och är full av målchanser för båda lagen. Hemmalaget sätter första målet i första halvlek och leder matchen. Just nu kan spelet säljas med Cash Out för ca 1600kr då det är lång tid kvar av matchen. Andra halvlek börjar och bortalaget kvitterar på direkten. Nu är Cash Out nere på endast 500kr. Matchen är fortfarande riktigt aktiv och hemmalaget dunkar in 2-1 i 85 minuten med ett Cash Out belopp på 3800kr då det bar är några minuter kvar av matchen. De alternativ som finns är att säkra upp sitt spel och köpa ur sig för 3800kr eller låta matchen löpa. Vissa nöjer sig med 3800kr och kan pusta ut medans vissa tycker det är spännande och håller matchen ut. Väljer man att sälja spelet för 3800kr så spelar det ingen roll om spelet egentligen förloras men låter man spelet vara så förlorar man pengarna. Oavsett vilket alternativ som tas så är det en väldigt bra funktion för den som vill säkra upp sina spel och släppa pressen.

SPELBOLAG SOM ERBJUDER CASH OUT

Många spelbolag har hakat på trenden om Cash Out och erbjuder nu funktionen. Däremot finns det också en hel del som inte erbjuder det. I alla våra recensioner om spelbolag så skriver vi om spelbolaget erbjuder Cash Out eller inte. En sak som är viktig att tänka på är att när man använder en oddsbonus så räknas inte omsättningen hos alla spelbolag om funktionen används när man använder bonusen. Det kan man enkelt kolla upp i villkoren eller fråga spelbolaget. Men som sagt väldigt många spelbolag erbjuder Cash Out idag.

Cash Out