Svenska Betting Tips 2020
Monday, 19 October 2020
Home / Streama sport

Streama sport

På denna sida tänkte vi ta upp det här med att streama sport. Att betta samtidigt som man kollar på matchen i fråga är en av de saker som skapar en spännande match även direkt från soffan. Dessutom får man ett helt annat perspektiv på matchen om man nu vill lägga ett live bet. Att kunna följa sport och betting live är helt världsklass. Det finns en hel del olika sett att få tillgång till sport på nätet om man inte har linjär TV som kostar fläsk. Vi kommer att ta upp både hur möjligheten finns att kolla på sport kostnadsfritt hos men också vart man kan köpa sport paket om man vill kunna se allt med lite extra premium. Sport Online som passar det flesta helt enkelt.


Streama sport hos spelbolag

Här kommer något riktigt häftigt. Vi kommer att presentera riktigt kungliga spelbolag som är med i matchen och faktiskt erbjuder sina kunder tillgång till att kolla på tusentals timmar sport utan att köpa något abonnemang utan helt enkelt en fin gest för att du spelar på sidan. Att spelbolagen bjuder upp till dans och erbjuder både betting och live sport är helt fantastiskt. Du kan alltså betta samtidigt som du kollar på matchen live på samma sida. Det fungerar både på dator, mobil, surfplatta och streama till TV.

Många spelbolag har ganska likt utbud i sporten men det kan skilja lite ibland pga vilka rättigheter respektive spelbolag har tecknat sig för. Sporter och ligor som man kan få tillgång på detta sättet är internationellt men för att nämna några populära sporter så kan man se Fotboll, Hockey, Tennis, UFC, Basket och Handboll men många fler sporter.

För att ta upp lite populära ligor inom fotbollen så kan vi ta upp La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Segunda Division och mängder med turneringar och cuper från Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike, England och Europa League. Men som sagt det finns en hel del andra fotbollsligor världen över som också sänds. Samma sak gäller såklart de andra sporterna. Spelbolagen samlar så mycket sändningar som möjligt för att kunna upprätthålla en riktigt fin spelmiljö för sina kunder. Vi kommer nedan visa några rekommenderade sidor samt demonstrera hur man går till väga för att registrera ett konto och få tillgång till live sport stream.

 

Streamingtjänster

Här tar vi upp de populäraste streamingtjänsterna för sport i Sverige. Det finns några bolag som levererar sport vissa tillsammans med andra kanaler och det finns de som levererar ett helt unikt sportpaket. Vi tänkte ta upp de mest populära streamingtjänsterna för svenskar. Där majoriteten av matcherna spelas med svenska kommentatorer och statistik. Vi presenterar dessa nedan i varsitt kapitel.

 

Cmore Sport

Cmore som tidigare hette canal plus gör en ren och hel satsning på att sända Svensk sport rakt igenom. Med Cmore Sport kan man följa alla matcher som visas i Allsvenskan och Superettan i fotboll. Och när det gäller hockey så finns möjligheten till att följa alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SM-slutspelet som också är mycket populärt runt om i landet. Cmore visar också PGA-touren och Masters i Golf men också en hel del andra sporter också som exempel Handboll, innebandy, speedway, friidrott, vintersport, simning, landskamper och mästerskap. Ett komplett och härligt utbud för den som vill kunna streama sport varje dag i HD kvalitét. Sport är ett roligt nöje och perfekt till betting. Priserna för sportpaketet är: Månadspaketet kostar 449kr/månaden, utan bindningstid och uppsägningstid / Årspaketet kostar 349kr/månader, med 12 månaders bindningstid. Gå vidare till Cmore för att öppna konto!

 

Viaplay Sport

Viaplay som är streamingtjänsten för Viasat är fullspäckad med internationell sport med riktigt stora och bra sporträttigheter.
Sporter som Fotboll, Hockey, Basket, Motorsport, Golf, Fighting och Amerikans fotboll. Populära ligor inom fotboll som exempel La Liga, Serie A, Ligue 1, Championship, Premier League och andra internationella ligor men också Europas bästa turneringar som Champions League och FA-cupen vilket är riktigt populära turneringar. Viasat har köpt upp de absolut bästa rättigheterna för den som älskar fotboll.
Varför inte kolla World Cup i Hockey eller NHL i Hockey eller LPGA-touren, Europatouren, Ryder Cup och andra golfturneringar. Stenhård fighting i UFC eller kolla NFL och Superbowl. Motorsport som Formel 1, MotoGP, Speedway och Nascar. Öppna ett konto idag utan bindningstid och uppsägningstid. Gå vidare till Viaplay för att öppna konto!

 

Dplay Sport

Hos Dplay finns möjligheten att streama Eurosport 1 och 2 samt all sport som visas där. För fotbollsälskare så visas Europa League, EM-kval, Bundesliga, Afrikanska mästerskapen och Major League Soccer men även dam och Ungdomsfotboll. Sen finns självklart en hel del andra populära sporter som Hockey, Cykling, motorsport och Friidrott men även Tennis och en hel del andra sporter. Gå vidare till Dplay för att öppna konto!

 

Enheter som går att streama med

Dator, Mobil, Surfplatta, Smart-TV, Chromecast och Apple-TV. Det underlättar en hel del när man vill kolla Sport Online att man kan välja att kolla via olika enheter eller köra Sport på TV vilket många föredrar. Riktigt bra tjänster!

För en omfattande guide över hur du kan streama fotboll – besök Tipsmedoss.com